Ποιοι Είμαστε

Η οικογενειακή επιχείρηση Batao, ξεκίνησε το ταξίδι της το 1985, ως μια ανάγκη του πατέρα μου Νίκου, να μπορέσει να κάνει γνώστη στο ευρύ κοινό την ανάγκη του για δημιουργία όμορφων διακοσμητικών συνθέσεων και γουριών για όλες τις εποχές, όπως και την ανάγκη του για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
Αλλάζοντας εντελώς επαγγελματική πορεία, αν και παραμένοντας στον χώρο του εμπορίου, ανοίγει το πρώτο κατάστημα το οποίο προκαλεί αίσθηση και γίνεται σημείο αναφοράς στην αγορά του Χαλανδρίου, για τις πρωτότυπες ιδέες και δημιουργίες.
Η μητέρα μου Μαρία, δεν αργεί πολύ να κατανοήσει ότι η ενασχόληση της με τη διακόσμηση είναι κάτι που πραγματικά τη γεμίζει, και αφήνοντας πίσω την καριέρα της σε γνωστή πολυεθνική εταιρία, ανοίγει και εκείνη το δικό της κατάστημα.
Παράλληλα με τα καταστήματα, παρακολουθούν σειρές σεμιναρίων διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και ανθοδετικής, και ξεκινούν τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις χονδρικής, ως ανάγκη να κάνουν πιο γνωστές τις ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες τους.
Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, και μεγαλώνοντας μέσα στα καταστήματα, κάνοντας κατασκευές και πωλήσεις, ήταν αναπόφευκτο να αλλάξω τη ‘μοίρα μου.
Το 2006 ανοίγω το δικό μου χώρο με τη στήριξη της οικογένειας μου στο Πάτημα Χαλανδρίου. Παρακολουθώ σεμινάρια για Interior Design & Virtual Merchandising και σεμινάρια για διακόσμηση εκδηλώσεων (Γάμος – Βάπτιση).
Το 2018 και έχοντας τη στήριξη των γονιών μου αποφασίζω να πάρω μέρος στην έκθεση Mostra Rota & Δωρέκθεση , θέλοντας να παρουσιάσω πλέον σε πελάτες χονδρικής τις δικές μας δημιουργίες, με style και άποψη που ακολουθεί τη δική μας αισθητική.
Με αυτό τον τρόπο κάνω ένα μου όνειρο πραγματικότητα! Κάνοντας τις δημιουργίες μας ευρέως γνωστές, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργούμε μια διαφορετική παρέα από φίλους/συνεργάτες που ευελπιστούμε κάθε χρόνο να διευρύνεται!!!

Για το Batao,

Δούκη Μαρίνα